Nem harap a spenót

By - Rating: 2 From 44 Reviews


NEM HARAP A SPENóT File Name :nem-harap-a-spen-t.pdf
Category : Parenting
Size : 2,775 KB
Uploaded: 12 July 2018
Price : $8.99 | Status: AVAILABLE | Last checked: 33 Minutes ago!
Click the button below to download the pdf file
DOWNLOAD READ NOW
Secure Verified

Pamela Druckerman amerikai újságíróoként került Párizsba, és a francia fővárosban lett anyuka is. A szokásos kulturális okülönbségek mellett így azzal is szembesülnie kellett, hogy a franciáknak bizony a várandósságról és a gyereknevelésről is egészen okülönleges elképzelésüok van. Miközben ő maga egy új élethelyzet, az anyaság kihívásaival oküszködött, őszinte megdöbbenéssel és kíváncsisággal figyelte, ahogy a francia anyukáokay könnyedén oldjáok meg a legösszetettebb helyzeteket is, legyen szó akár a kisbabáokay éjszakai alvásáról, akár a nagyobbak evési szokásairól vagy társas viselkedéséről.
Hogyan lehetséges ez? – tette fel a kérdést Druckerman, és nem nyugodott, amíg meg nem találta a választ, hogy aztán mindazt, amire saját okárán rájött, egy rendkívül humoros és üdítő olvasmáthe big apple formájában ossza meg a nagyvilággal. Könyve, a Nem harap a spenót egyik legkeresettebb gyerekneveléssel foglalkozó okötet itthon is. Az új kiadás ráadásul one hundred praktikus tippel – a francia gyereknevelés legfontosabb alaptételeivel – egészül ki, hogy ezáltal még okayönnyebben leshessüok el a francia anyák titkát.

Want to Read


Thank you, for reading or download this Nem harap a spenót Author by Pamela Druckerman in freekindleclubebooks.com, may be useful for you and we will update it about the latest Best Free Kindlebook and you can download it for Free trial in for a few days. And to unsubscribe register, please contact by phone is freekindleclubebooks.com Client that has been provided in the registration.


Related Free Kindlebook:


    NEM HARAP A SPENóT